Bestilling udskrivning kan være skræmmende

Uddanne dig selv før du bestiller din office udskrivning kan spare dig for alvorlige dollars.
“Jeg gik for at se en printer i dag for at få mit firmas brevpapir udskrives. De stille for mange spørgsmål, jeg ikke kan svare på!”
Hvor mange gange har du følt denne måde? Det er lidt off ligesom at gå til auto garage til en melodi og at vide, du har brug for en ny 02 sensor, din sincro mesh gear har en tand mangler og så videre. Du ved, du er nødt til at få det gjort, men hvem kan du stole på for at give dig den bedste kvalitet, værdi og service. Der er en grund til hvorfor jeg omfatte alle tre “kvalitet, værdi og service”
I de 80’s og begyndelsen af 90’s plejede det at være ‘kvalitet, værdi og service’… Vælg 2. Disse dage, med internettet som en ressource, købere og sælgere både kan virkelig få gavn danne limning relationer med deres printer valg. Placeringen er ikke længere et problem. Faktisk, vil jeg vædde penge du kan altid finde hvad synes at være bedre end hvad du får. Det kan overvældende, for meget information.
Her er et par tips om, hvad du bør finde ud af, før du tale med din printer:
1) beslutte hvor mange ink farver du vil udskrive på. Her er et par links, der vil hjælpe dig med at forstå dette:
Pantone farvekort i RGB og html;
Konvertere fra RGB-farver til CMYK-farve;
Forklare CMYK, RGB og Pantone farve;
2) har en ganske god idé om papiret og tekstur af det papir, du ønsker at bruge. Lære nogle “buzz ord” i dine konverteringer med de printere, du taler med. Her er en liste over udskrivning udtryk almindeligvis anvendes af personer i den grafiske industri;

3) har en generel idé om den mængde du gerne vil købe. Hvis ikke du er sikker på, Vær ikke bange for at spørge din printer til at give et tilbud på flere forskellige mængder. I udskrivning, jo mere du bestiller jo billigere den enhedsomkostningerne er. Her er et par online pris regnemaskiner demonstrerer dette:
Visitkort;

Postkort;

4) vil du give en ‘print klar’ digital fil? Når jeg siger ‘print ready’, er det vigtigt, at du forstår dette. Mange printere vil forsøge at udskrive fra en ‘ingen Udskriv klar’ fil. Dette vil nogle gange føre til uønskede resultater. Her er et par links til at hjælpe dig med dette:
Gratis digitale fil inspektion;

Specifikationer for at sende filer;

Når du har indsamlet uddannelse med vilkårene os printere bruger du vil forstå, mere klart, hvad du får for dine penge. Du vil også stå mere uddannet i dine fremtidige køb.
Moralen i min historie? Købere skal være mere bevæbnet med viden at gøre en uddannet køb og sælgere skal være skarp, dygtige og villige til at dele denne viden… Alle vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *