Ikke få fanget af arbejde i hjemmet Scams

Du har besluttet, at du ønsker at give op som 9 til 5 og være din egen chef. Du har besluttet din niche og gjort nogle forskning i det. Hvad skal du gøre næste? Kilde et produkt til at bringe i nogle penge.

Der er mange hjemmesider derude, der er legitime, så du kan opbygge en betydelig forretning og tjene penge arbejder fra hjemmet på internettet. Du kan besvare spørgeskemaer for $20 hver, læsning udskrifter af bøger før udgives, skrive artikler. Der er dog andre, generisk hedder “blive rig hurtig ordninger”. Disse ordninger vil opfordre dig til at bruge penge, som du ikke har fået med falske løfter om afkast af din investering. De mennesker, der kører disse ordninger (svindlere) bytte på naivt eller sårbare og rulle dem. Når, du er under deres magi er ikke at give slip. Nogle endda spørge du betaler penge upfront med angivelse af at de dobbelt endda vil firedoble det for dig!

Auktionswebsteder er de værste steder for disse mennesker at skjule i og vente på deres bytte. Du har sandsynligvis alle besøgte en på et tidspunkt, søger at særlige gave til et familiemedlem, ven eller endda selv. Svindlere annoncere deres merchandise, som regel noget, der er en meget efterspurgt produkt. Du ser det og snap det op, løn, de får dine penge og du får ikke varen. Dette sker gang på gang.

Hjælp er tilgængelig selv. Better Business Bureau (bbb.org) og Federal Trade Commission (ftc.gov) er to organisationer, der er der for at hjælpe dig med at holde sig væk fra disse svigagtige svindel og tjek legitime dem på internettet for at forhindre dig i at miste du arbejder hårdt tjente penge. De tilskynder folk til at klage til dem om disse fiduser. Hvis du bliver fanget i en, uanset hvor mange penge er involveret, skal du rapportere det og stoppe det sker til nogle andre intetanende person forsøger at lede efter en ærlig måde at gøre en levende online.

Du skylder dig selv at tjekke de virksomheder eller personer, der reklame en ordning eller varer. Har de udtalelser og er de virkelige? Følg dem ved at kontakte de mennesker, der har gjort testimonials. Besøg deres hjemmesider og tjekke dem ud gennem Better Business Bureau og Federal Trade Commission.

Fora er et godt sted at få noget hjælp. De er fulde af gode råd. Du kan læse på de fordele og faldgruber af ordninger eller ventures du har til hensigt at indlede eller måske du gerne vil stille nogle specifikke spørgsmål. Alle medlemmer har haft til at starte fra et sted og de vil give dig god, ærlig rådgivning.

Sikre, at du er klar over hvad der sker og pas på denne e-mail slippe ind i din indbakke, der angiver, at du kan “blive rig hurtig”. Der er ingen nem måde at tjene penge på internettet, det tager en masse tid, indsats, beslutsomhed og hårdt arbejde.

Husk: – Hvis det ser for godt til at være sandt, det sikkert er.

2 comments
  1. Keep reading so you can figure out how to step your game up. Krystyna Stavro Jews

  2. I visited multiple blogs except the audio feature for audio songs current at this website is in fact excellent. Karee Chickie Thanasi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.